AFSTANDSInwijdingen Munay-ki, Kundalini Reiki & Usui Reiki

Het volstaat om op het afgesproken tijdstip een rustige plek op te zoeken, comfortabel te gaan zitten of liggen en zo goed mogelijk te ontspannen.

Het is fijn om tijdens de inwijdingen een (geleide) meditatie op te zetten. 

Mocht je het snel koud hebben, zorg dan voor een heerlijk dekentje. Je voelt vanzelf wanneer een inwijding begint en klaar is. 
De inwijding kan heel rustig aanvoelen, maar het kan ook heel krachtig aanvoelen. Dat verschilt per persoon en beide is gewoon goed.

Geniet van je inwijdingen!

Liefs,

Vivian

REACTIES

Michelle:
Dank je wel Vivian! Ik heb verschillende reiki inwijdingen mogen ontvangen maar deze was heel fijn. De tintelingen gingen langs mijn ruggengraat gaan en ik voelde heel veel onvoorwaardelijke liefde, heel bijzonder…

Simone:
"Dank je wel lieve Vivian voor deze prachtige inwijding ❤️"

Claske:

"Wat een mooie heling , boodschap is dat ik meer joy mag toelaten en het leven niet zo zwaar hoef te maken en bij anderen mag laten . Dankjewel om deze energie zo beschikbaar te laten zijn."

Samantha:
"Ik kreeg het helemaal warm vanbinnen💜"

Joyce:
"Hoi vivian
Wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

Wow
Dank voor je liefde lieve Vivian !
Er stroomt nu een golf van liefde door me heen en voel me daar heel vredig en krachtig bij..Het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb nu zelfs geen pijn meer in mijn achillespezen en elleboog .
liefs Nana

Ik vond het een ontroerende en prachtige energie die ik door heel mijn lichaam voelde gáan. Het was een mooi ervaring die mij heel veel liefde en heling heeft gebracht van de dolfijnen.
Dankjewel hiervoor.
Nadia 


Maak een afspraak met ons voor je inwijding op afstand