reactieS

DINEKE:
'Wauw. Zo bijzonder dat jij ook die kleur hebt gezien.
Ik kreeg eerst een heel zwaar gevoel in het gebied van mijn 3e oog. Dat werd lichter en lichter, totdat het allemaal vederlicht en wit werd. Ik deed mijn eigen ogen open en keek heel anders de wereld in, door de ogen van een havik. Ik zag mijn eigen snavel.
Het voelde erg fijn.
Dankjewel 🙏🏻🤍'

Lieve Vivian,
Allereerst bedankt voor je krachtige pure energie.
Ik was zo ontroerd dat de tranen over mijn wangen liepen.
Ik vind dat je een pure , krachtige energie hebt.
Ik voelde alsof ik omhoog getrokken werd, en ik voelde zoveel liefde om mij heen.
Ik voelde me ook heel ontspannen en echt op mijn gemak.
Wat een heerlijke gave om dit zo te kunnen overbrengen.
Heel veel liefs,
Yvonne

Dankjewel Vivian! Wat een ontroerende ervaring. Bij het sluiten van de cirkel liepen de tranen over mijn wangen toen ik Gaia bedankte. Mijn hart loopt over. Ben nieuwsgierig wat het de komende tijd zal brengen. 

Voor nu, heel erg bedankt. 

Liefs Monique

AFSTANDSInwijdingen Munay-ki,

Reiki, hart energie reiki,

 &
Kundalini Reiki 

Het volstaat om op het afgesproken tijdstip een rustige plek op te zoeken, comfortabel te gaan zitten of liggen en zo goed mogelijk te ontspannen.

Het is fijn om tijdens de inwijdingen een (geleide) meditatie op te zetten. 

Mocht je het snel koud hebben, zorg dan voor een heerlijk dekentje. Je voelt vanzelf wanneer een inwijding begint en klaar is. 
De inwijding kan heel rustig aanvoelen, maar het kan ook heel krachtig aanvoelen. Dat verschilt per persoon en beide is gewoon goed.

Geniet van je inwijdingen!

Liefs,

Vivian

REACTIES

Michelle:
Dank je wel Vivian! Ik heb verschillende reiki inwijdingen mogen ontvangen maar deze was heel fijn. De tintelingen gingen langs mijn ruggengraat gaan en ik voelde heel veel onvoorwaardelijke liefde, heel bijzonder…

Simone:
"Dank je wel lieve Vivian voor deze prachtige inwijding ❤️"

Claske:
"Wat een mooie heling , boodschap is dat ik meer joy mag toelaten en het leven niet zo zwaar hoef te maken en bij anderen mag laten . Dankjewel om deze energie zo beschikbaar te laten zijn."

Samantha:
"Ik kreeg het helemaal warm vanbinnen💜"

Joyce:
"Hoi vivian
Wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

Wow
Dank voor je liefde lieve Vivian !
Er stroomt nu een golf van liefde door me heen en voel me daar heel vredig en krachtig bij..Het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb nu zelfs geen pijn meer in mijn achillespezen en elleboog .
liefs Nana

Saskia:
'Amaiiii wat ik zag en voelde is aanvullend, dus onmiddelijk mijn onderbuik die heel warm werd en die voel ik nu ook heel warm. Ik voelde een gloed van energie over mij gaan. Wanneer je aan mijn zonnevlecht was kreeg ik 11:11 te zien, als je van mijn keel naar3 de oog ging voelde ik iets vanuitmijn onderbuik naar keel en ik heb spontaan beginnen gapen. 3 de oog kreeg ik een oog te zien.. Moest direct denken aan het oog van ra die jij de vorige keer zag,

.Veel paars wit en groen gezien over de gehele inwijding en op het laatst begon heel mijn lichaam te tintelen. Nu zijn mijn wangen zeer warm 🙏🙏🙏'

Ik vond het een ontroerende en prachtige energie die ik door heel mijn lichaam voelde gáan. Het was een mooi ervaring die mij heel veel liefde en heling heeft gebracht van de dolfijnen.
Dankjewel hiervoor.
Nadia 

 

Merel:

'Bij de meditatie voorafgaand voelde ik de wanhoop om daar te willen zijn niet hier op aarde, tegelijk beseffen dat ik hier een doel heb. Naar hulp roepend om mijn doel te zien, mijn pad te vinden.Toen voelde ik jou handen en die van mij gidsen zacht maar duidelijk op mijn schouders en voorhoofd.Je raakte mijn hart en nam mijn buikpijn weg.Mijn handen begonnen te gloeien. De draaikolk werd rustiger en abte weg in een zee van kalmte.Dank je'

 

 

Monique:
Hoi vivian dank je wel voor de geweldige inwijding ik voelde van alles en op t laatste heel emotioneel. Heel bijzonder ook het openen van de cirkel en weer sluiten was voor mijzelf de eerste keer wat mooi mijn dank is groot

 

 

Joyce:

'Ik wil ook graag even wat zeggen, want wow dit kwam zo binnen

Ik voelde eerst een druk op m'n borst, maar werd al snel een verkoeling en had het gevoel dat ik weet kon ademen, daarna werd het heel warm en was een heel fijn gevoel. Ben nu doodmoe maar had dit niet willen missen . Dankjewel ❤️'

 


Maak een afspraak met ons voor je inwijding op afstand