HOME » SAMENWERKINGEN

SAMENWERKINGEN❤️
MaanErgie

Steeds meer lieve mensen en spirituele bedrijven komen samenwerken met MaanErgie, elk van jullie met je eigen unieke expertise.

De naam MaanErgie komt immers van synergie, dat staat voor samenwerken om de gezamenlijke energie te bundelen en vergroten, 1 plus 1 = niet 2, maar 3!

Maar wie zijn al die experts van MaanErgie.nl? We hebben de gezichten achter onze workshops en cursussen voor je op een rijtje gezet. 

Wil je ook samen met ons een leuke cursus of workshop opzetten? Stuur ons gerust een berichtje!


Kees
❤️
Molhoek

Onze Hekserij en Kruidenkunde Expert

"Hallo ik stel mij even voor. Mijn naam is Kees Molhoek, geboren in het oudste boerendorp van Nederland Elsloo (L) en ben 62 jaar oud.

Heb 2 zonen van 32 en 36 en sinds kort een kleindochter.

Ik ben heldervoelend en helderziend, heb Reiki 1 t/m 3 en volg op moment de bard cursus van de OBOD.

Bij Maanergie verzorg ik de lessen over Hekserij en Kruiden wat sinds mijn jeugd mijn passie is.

Met de jaarfeesten volgen en vieren wij de jaarcyclus van de natuur en het leven. De maanvieringen zijn hierin de kleine cyclus.

Heksen zijn één met hun innerlijke kracht en intuïtie en omdat alles wat leeft met elkaar verbonden en bezield is voelen wij ook de verbinding met de natuur. Hekserij is dan ook een manier van leven. Mijn opzet is dat je na het volgen van deze lessen in je eigen kracht komt te staan en weet welke weg je gaat bewandelen."

De Hekserij Jaarcursus van Kees vind je hier & De KruidenKunde Cursus hier.


Victoria
❤️
Manzon

Onze Hoodoo Expert

Victoria Manzon is geboren in Nederland en van Italiaanse en Nederlandse afkomst. Haar specialisatie is Hoodoo.
Het is haar passie om de wijsheid van de natuur, het heidense en hekserijgeloof te combineren met het beoefenen van magie.
"Vanaf mijn vroege jeugd voelde ik me aangetrokken tot de alternatieve religies van over de hele wereld, een gevoel dat me nooit heeft verlaten. Ik merkte dat ik naar alle uithoeken van de wereld reisde op zoek naar meer kennis. Ik ben er sterk van overtuigd dat de natuur ons voorziet van al onze levensbehoeften, om ons fysieke, mentale en vooral ons spirituele welzijn in evenwicht te brengen. Sinds het midden van de jaren 90 heb ik kruidengeneeskunde gestudeerd en werd ik uiteindelijk een gecertificeerde beoefenaar van alternatieve geneeskunde met een succesvol coachingbedrijf dat zich richtte op het omgaan met interpersoonlijke relatieproblemen met behulp van oude alternatieve methoden. In 2014 koos ik ervoor om mijn kennis, visie en passie te verbreden toen ik begon aan een studie South American Rootwork aan Crossroads University. Ik ben een echt internationaal persoon en kan communiceren in het Engels, Italiaans en Nederlands."
De Hoodoo cursussen en workshops van Vic vind je hier


Bianca,
❤️
Bibi, Janssen

Onze Bibi-Otheek en Massage Expert

"Ik ga een poging doen om een stukje te schrijven voor Maanergie 😅

Wie is Bibi?
Ik ben de bedenker van de Bibi-Otheek. Daar waar kennis gratis vergaard kan worden middels uitlenen en ruildagen.

Mijn echte naam is Bianca Jansen, 48 jaar en spiritueel in ontwikkeling. Inmiddels gepromoveerd tot oma, waarbij ik de zorg draag voor mijn 2 dochters en kleindochter.

Voorts verdiep ik me op veel vlakken, kruidenkunde, is daarbij een speerpunt, zodat ik beter in staat ben om minder afhankelijk te zijn van de hedendaagse farmaceuten.

In de nabije toekomst ga ik meerdere massage therapieën aanbieden bij Maanergie! Denk hierbij aan, kruidenstempelmassage, magnetiseren en hotstone!

Ik ben dankbaar dit prachtteam te mogen aanvullen."

Onze Bibi-Otheek vind je hier


Pascal
❤️
Dewaide

Onze Tekenen met Houtskool, Handlezen, Mirror Magic en Sigils Expert

"Mijn naam is Pascal, Limburger van geboorte en accent.

In eerste instantie zie ik mezelf als kunstenaar, met een voorkeur voor houtskooltechnieken.

Daarnaast ben ik een hoog intuïtief persoon die al zolang ik weet een hang en een drang heeft naar het spirituele, het esoterische, het occulte.

In de loop van de tijd heb ik me vele spirituele en magische technieken eigen gemaakt, waaronder tarot, handlezen, past lives meditaties en andere spiegelmagie, sigils, artmagic, werken met de elementen.

Ik voel me het meest met chaos magie verbonden, vanwege de eclectische stijl en de vrijheid die het systeem biedt.

Ik hoop velen van jullie te mogen ontmoeten op workshops."

De Tekenen met Houtskool, Handlezen, Mirror Magic en Sigils Workshops van Pascal vind je hier

 


Peter
❤️
Kerkhoff

Onze Fotografie Expert

"Welkom bij Fotografie Peter Kerkhoff Mijn naam is Peter Kerkhoff, ik ben 52 jaar oud en woon in Maasbracht (Limburg). Als amateur fotograaf ben ik op jonge leeftijd begonnen met fotografie, toen uiteraard nog met analoge spiegelreflexcamera’s. Over de jaren heen heb ik steeds mijn uitrusting opgewaardeerd en tegenwoordig gebruik ik digitale systeemcamera’s met diverse lenzen. Verschillende mensen om mij heen hebben mij, na het zien van m’n foto’s, gevraagd waarom ik er niet meer mee doe. Mede om deze reden ben ik in 2016 begonnen met portretfotografie. Hiervoor heb ik nu een eigen studio aan huis met verschillende achtergronden en flitslampen. Ook buiten op locatie maak ik gebruik van flitsers op accu. Kijk gerust in mijn portfolio zodat u kunt zien welke foto’s ik zoal heb gemaakt. Bent u op zoek naar mooie portretfoto’s van uzelf, uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden? Dan bent u aan het juiste adres bij Fotografie Peter Kerkhoff, uw fotograaf in Maasbracht. U kunt kiezen uit diverse pakketten voor een leuke fotoshoot die bij u past. Wilt u als bedrijf mooie portret foto’s van uw personeel? Informeer dan naar de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier. (https://www.fotografie-peter.nl/contact/) U bent welkom in mijn studio aan huis, bij u thuis of op locatie."


Jacqueline
❤️
Diederen

van

Spiritueel Centrum Yuna

Onze Engelen Healings en Inwijdingen Expert

 

Jacqueline Diederen, geboren op 17-02-1971, woont samen met haar partner Renato en ben moeder van twee prachtige kinderen, een zoon en een dochter.

"Ik ben geboren met de gave om zielen te mogen zien en ben helderhorend, helderziend en heldervoelend. Als kind van vier jaar nam ik al personen, aura’s en kinderen waar die anderen niet zagen. Voor mij was dit heel natuurlijk maar op achtjarige leeftijd drong tot mij door dat er een verschil was tussen wat ik zag en wat anderen zagen. Ik begreep niet goed hoe ik hiermee om moest gaan. Gelukkig heeft mijn moeder dit serieus genomen en is mij geleerd hoe ik dit kanaal, deze gave, kan afsluiten.

Mijn levensopdracht

Ik wil mensen helpen bij het verkrijgen van inzichten in het “waarom” van levensgebeurtenissen en dat men hiermee op een positieve manier kan omgaan. Dat mensen zich bewuster worden en lichaam, geest en ziel op een hoger plan komen. Zodat ze bijvoorbeeld meer rust en ontspanning in hun dagelijks leven krijgen, energetisch meer in balans zijn of inzichten krijgen. Als je meer in contact bent met jezelf, met jouw innerlijke kracht dan kun je ook meer in verbinding zijn met anderen en de wereld om je heen en bewuster en tevredener leven."

De Workshops, Engelen, Regenboog en Atlantis Inwijdingen van Jacqueline bij MaanErgie vind je hier.

 

 


Catharina
❤️
Labs

Onze Bloemenseance en Lenormand Expert

Catharina Labs is zeker geen onbekende in de spirituele wereld. Zij komt uit Sittard en staat vaak op beurzen en evenementen met haar kaartlezingen, readings en bloemen seances.

Ze heeft een hart van goud en neemt geen blad voor de mond, ze zegt de dingen gewoon zoals ze zijn. Ze werkt vanuit haar hart en verbindt graag spirituele mensen, niet in de laatste plaats met haar heerlijke humor. 

Binnen MaanErgie verzorgt Catharina met haar aanstekelijke goede zin Bloemenseances, Lenormand Cursussen, maar ook Lenormand Terugkomavonden & Praktijkdagen om te oefenen en natuurlijk Readings.

Deze vind je hier


Annemarie
❤️
Jansen

Onze Reiki en Thuiskomen bij Jezelf Expert

"Hallo allemaal mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Annemarie Jansen ik ben 63 lentes jong.

Mijn grootste kracht is het werken met mijn treffende boodschappen en affirmaties vaak ook zelf geschreven. Mijn spirituele beurs Mellon events.

Ook ben ik gestart met geven van cursussen waarin ik mensen iets mag aanreiken. Vaak traumatische gebeurtenissen waarvan jezelf mocht leren om te groeien. De inwijdingen in de mooie energie van de Kundalini reiki. De cursus thuiskomen bij jezelf. Readings healing & meditaties. En de workshop Encausted arts dat zijn de mooie dingen die ik vanuit mijn hart mag overbrengen.

Dankbaar ben ik voor de kans bij MaanErgie waar ik al met geweldige mensen iets moois neer mocht zetten.

Lieve Lichtgroet Annemarie Jansen"

De Reiki en Thuiskomen bij Jezelf cursus van Annemarie vind je hier

 


Claudia
❤️
Kohlen

Onze Etherische Oliën, Auraspray en Meditatie Expert 

"Hallo allemaal

Mijn naam is Claudia, Aromacoach en ik ben 45 jaar.
Ik woon in Heerlen, maar heb mijn praktijk Muladhara in Landgraaf gevestigd.
Muladhara staat voor je 1e chakra en heeft de kleur rood.
Mijn visie is om je terug te brengen naar je basis, jouw eenheid in het lichamelijke, psychische en het energetische stuk.
Wat kun je zoal verwachten:
Reiki Behandelingen, Reiki Cursussen, Acces Bars, Energetische Voetmassage.
Verder geef ik oa workshops, "Hoe maak je een Auraspray" en ook meditatie avonden. 1x per maand is er ook een Open Reiki Avond.
Wie weet tot snel bij Muladhara of bij MaanErgie."

De Workshops en Meditatie Avonden van Claudia vind je hier


Sandra 
❤️
Mares - Idema 

van
Andessa Art Work

Onze Fantasy Kleding Expert

"Mijn naam is Sandra en ik ben de trotse eigenaresse van Andessa Art Work. Mijn atelier op de Parkweg 2 in Heerlen is een combinatie van een heerlijke werkplek en een shop waarin alle handgemaakte items voor cosplay, fantasy, larp, gothic, wicca, show theater, kleding, accessoires, sieraden en meer te koop zijn. Loop gerust eens vrijblijvend binnen op zaterdag en maandag tussen 11 en 15 uur."


Diny
❤️
Heegers

Onze Vorig Leven Kaarten en Numerologie Expert

"Ik ben Diny Heegers

Ik vind het een voorrecht mensen te mogen helpen weer in hun kracht te staan en beleef mijn spiritualiteit met de benen stevig op Moeder
Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in Oosterse filosofieën en heb daar uiteindelijk vorm aan gegeven door in 1998 een opleiding tot Regressie-Reincarnatietherapeute te volgen bij de SRN in Utrecht.

Daarna volgden diverse cursussen en opleidingen in verschillende vormen van Meditatie, Emotioneel Lichaamswerk, Gesprekstechnieken, Creatieve Expressie, Holistische Massage, Ontspanningsmassage, Hotstone Massage totdat ik uiteindelijk mijn eigen vorm gevonden heb door een combinatie te maken van massage en therapie

Tevens geef ik workshops en heb ik een eigen combinatie gemaakt van vorig leven kaarten en numerologie, oftewel hoe het toen in het nu doorwerkt en geef ik je handvaten wat je eraan kunt doen zodat je het de bekende plek kunt gaan geven."