Recensies, Reviews en Aanbevelingen van MaanErgie.nl


Alle Recensies van onze afstandsinwijdingen kun je hier lezen

Wow
Dank voor je liefde lieve Vivian !
Er stroomt nu een golf van liefde door me heen en voel me daar heel vredig en krachtig bij..Het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb nu zelfs geen pijn meer in mijn achillespezen en elleboog .
liefs Nana

Hey Vivian,

Wow deze inwijding was heel mooi en intens! Ik voelde een enorme aanwezigheid van mijn voorouders, spirits en goden/godinnen. Ze stonden naast mij en brachten mij heel helder licht over mij heen.

Ze zongen en dansten en bliezen salie naar mijn gezicht wat me helder liet ziet en nog meer liet voelen.

 

Dank je wel ❤️

Joyce:

"Hoi vivian
Wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

Reactie plaatsen

Reacties

Marc van kammen
2 maanden geleden

Super mooie cursussen erg leerzaam
En ook een heel lief en warm persoon
Voel mij er welkom en gewaardeerd

Bianca
2 maanden geleden

Hoi, ik ben Bianca en mijn ervaringen bij maanergie was bijzonder mooi!
Echt een aanrader!

Ik heb al paar modules gevolgt bij Maanergie en de afstand inwijding deed Vivian.

Inwijding 1 :
1. De inwijding van de Heler Deze inwijding is het startschot voor het helingsproces op energetisch niveau.

Deze 1e inwijding heb ik gedaan ik voelde as of ik gegrond werd m'n voeten m'n benen en me rug armen en nek en hoofd daarna voelde ik tintelingen in me vingers handen en armen en ging later over naar engerie stromen doir mn heen dus door m'n hoofd nek en rug en armen en benen en voeten dat was heel mooi en bezonder het was vooral krachtig ik voelde mij ontwaken oom voelde ik rust maar ook plekken werden gehealt ik voelde warmte en vooral liefde na m'n hart chakra het was heel mooi en bezonder om dit mee te maken.

 

Inwijding 2 de Banden van Kracht

Deze inwijding 2 geeft je verbinding met de aarde, je diepe innerlijke, de kosmos en alle elementen. Er worden vijf energetische banden van kracht in je energieveld geweven.

Ik heb deze inwijding 2 de Banden van Kracht mogen ontvangen van Vivian deze inwijding 2 was ook zeer bezonder en mooi maar ook krachtig ik voelde weer tintelingen in me vingers en handen en daarna een rust en stilte en soort van gronding as of ik werd gegrond dus m'n gele lichaam daarna voelde ik een engerie stromen door mn lichaam dit voelde goed ik voelde daarna een kracht een enorme kracht en verbonden met de kracht van de banden ik voelde vrede en of m'n ziel belicht was en me ziel straalde het was heel bezonder en mooi.

 

Inwijding 3, Ayni, het Principe van De Heilige Wederkerigheid,

“Ik ben deel van het grote geheel, alles wat ik doe heeft consequenties voor het geheel.” Deze inwijding verbindt je met de zeven scheppende principes van het universum. Zeven archetypen, universele, organiserende krachten ontwaken als energetische zaadjes in je chakra’s.

Deze inwijding 3 ik heb deze mogen ontvangen van Vivian deze inwijding 3 ook deze inwijding was weer heel bezonder en mooi om te mogen ontvangen inwijding 3 ik ging relax liggen voelde me rustig en kalm ik voelde tintelingen in me vingers en handen maar ook door m'n hele lichaam dit keer ik voelde later een engerie stromen heel krachtig door mn lichaam ook voelde ik me verbonden met Pachamama Moeder Aarde en met de Sterren en het Universum en de Natuur en Elementen......Ik voelde een volle kracht ik voelde evenwicht en balans en vrede ook zag ik krachtdieren zoals de Kolbrie en de Jaguar enz.....Dit zij nijn Krachtdieren die me kracht geven en bij staan dit was zo mooi om.med te maken.

 

Inwijding 4 De inwijding van De Ziener

Deze inwijding mocht ik ontvangen van Vivian en deze inwijding 4 was heel bezonder en heel mooi inwijding 4 van De Ziener Kawaq Karpay weer ging ik liggen dit ogen sluiten en ik voelde me geaard m'n hele lichaam ik voelde rust en kalmte maar ook tintelingen door mn vingers en handen en armen en door mn lichaam ik voelde een enorme kracht ook engerie stromen door mij heen mijn 3e oog chakra werd meer ontwaakt dit keer zag ik dan kon tijdens deze inwijding weer mijn krachtdieren Kolbri en Jaguar as kracht maar ik zag ook natuur ik voelde een mooie verbinding ik kreeg ook een beeld van de Maan en sterren te zien maar ook can het universum dit was prachtig deze inwijding en zo mooi.

Inwijding 10 De inwijding van de Godin ( Ñusta Karpay )
Deze inwijding 10 De inwijding van de Godin Ñusta Karpay mocht ik ontvangen van Vivian en ook deze inwijding 10 was heel bezonder en heel mooi en prachtig en krachtig.

 

Deze Inwijding 10 ik ging rustig liggen en ik deed mijn ogen dicht ik voelde rust en kalmte in mijzelf ook een kracht en engerie stromen en tintelingen door mn vingers en handen en armen en door mijn lichaam ik voelde mij verbonden met Moeder Aarde met Moeder Natuur met Moeder Maan en het Comos en de Elementen ik voelde me verbonden met de Godin deze verbinding was erg sterk en ik voelde de engerie dit was heel krachtig en sterk ook zag ik de Godin in mezelf want iedereen draagt ook deel goddesheid met zich mee de Godin zit ook in jezelf.

Deze inwijding vond ik heel mooi en heel.bezondrr en prachtig.

Ik ben zo blij dat ik deze modules en de inwijdingen heb gedaan en ik vond het heel fijn en mooi en bezonder en Vivian is echt een topper dankjewel Vivian en ik raad deze modules en inwijding Sjamanisme Hekserij zeker aan.

In Liefde en Licht Munay 🙏

Nadine

Simone:
"Dank je wel lieve Vivian voor deze prachtige inwijding ❤️"

Claske:

"Wat een mooie heling , boodschap is dat ik meer joy mag toelaten en het leven niet zo zwaar hoef te maken en bij anderen mag laten . Dankjewel om deze energie zo beschikbaar te laten zijn."

Michelle:
Dank je wel Vivian! Ik heb verschillende reiki inwijdingen mogen ontvangen maar deze was heel fijn. De tintelingen gingen langs mijn ruggengraat gaan en ik voelde heel veel onvoorwaardelijke liefde, heel bijzonder…

Samantha:
"Ik kreeg het helemaal warm vanbinnen💜"

Ik vond het een ontroerende en prachtige energie die ik door heel mijn lichaam voelde gáan. Het was een mooi ervaring die mij heel veel liefde en heling heeft gebracht van de dolfijnen.
Dankjewel hiervoor.
Nadia 

Joyce:
"Hoi vivian
Wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

Recensies sjamanistische modules

Sjamanisme, wat is het eigenlijk? Nou zoals je wellicht al op de website van MaanErgie hebt kunnen zien is Sjamanisme een van de oudste en krachtigste spirituele levenswijzen en helingsmethodes die wij mensen kennen, alsmede een ontdekkingsreis naar jezelf.

Heel eerlijk gezegd was Sjamanisme tot voor kort compleet nieuw voor mij (lees ik had er nog nooit van gehoord) totdat ik met Vivian van MaanErgie in contact kwam,

Nou eerlijk, er ging een hele nieuwe wereld voor mij open :D

Ik ben dan ook vol goede moed begonnen aan de Cursus Sjamanisme, en ik heb de eerste 2 inwijdingen in de Munay-KI al mogen ontvangen. Ik merk zelf dat ik veel leer van deze jaartraining en geniet van de mooie en prachtige mensen die deze cursus ook volgen.

In mijn volgende stukje zal ik wat schrijven over de inwijding 1 en 2 die ik heb mogen ontvangen en hoe ik dat beleefd heb.

In Munay - Simone - een Sjamanisme Newbie

Zondag was het zover ik mocht eens komen spieken bij de 6 Delige Sjamanistische Cursus van Maanergie inc de 10 inwijdingen in de Munay -Ki.

Mijn reis begon met een huisnummer . Mocht je nog twijfelen of je bij het goede huis bent ….. de heksen bezem aan de muur bij de voordeur is wel een stille hint 😊
In de voordeur verscheen een mooie fris en fruitige dame die me met een warme en hartelijke knuffel ontving.
Ik voelde me meteen op mijn gemakje .
Onder het genot van een kopje thee begon ze met les 1 , de uitleg over wat het sjamanisme was en inhield .
Persoonlijk vind ik het wel interessant, ik heb wel vaker wat over sjamanisme gehoord maar weet er niet het fijne van .
Er werd verteld over een heilige ruimte creëren en het openen ervan .
De chakana het symmetrisch kruis kwam ook nog aan bod , net zoals de pi stone en haar betekenis . En dat de cursisten aan het einde ook zo een mooie pi stone aan hun eigen schatkistje mogen toevoegen 💎

 

Kortom een boeiende en leerzame 1e les van deze mooie cursus.
Voor degenen die niet lang kunnen blijven stil zitten , de tweede helft bestaat uit de praktijk kant.
Hier ga je zelf aan de slag met hetgeen wat je geleerd hebt , hoe mooi is dat .

Ik dank Vivian en de cursisten voor de vriendelijke ambiance en kijk uit naar mijn volgende spiekdag 🍃

Dat ieder nog een leerzame dag mag hebben met liefdevolle momentjes 💖

Liefs Eveline 🙏💞🦋💎🍀🌞

Sjamanen cursus les 2 💖
Het was zo ver, les 2 van de 6 delige SjamanistischeCursus .
Persoonlijk keek ik hier erg naar uit omdat ik nieuwsgierig ben naar de inwijding van de 5 banden van kracht, deze zouden mijn aura tegen negatieve energieën beschermen .
Een zegen als je het mij vraagt .
Door de banden liefdevol te verzorgen worden ze steviger.  Zo kunnen ze je beter helpen om in je eigen kracht te blijven staan en bij je eigen energie te blijven.

Nadat je de meditatie hebt gedaan om je te verbinden met de elementen, komt de inwijding. Mocht je hier nieuwsgierig naar zijn, een goede reden om je aan te melden bij de mooie en leerzame cursus.

Natuurlijk zit er ook huiswerk bij, nog wel een hele plezante dit keer. Je gaat je eigen krachtdier ontdekken en tekenen met houtskool nog wel.

Mijn persoonlijke bevindingen tot nu toe zijn dat ik de behoefte heb om nog gezonder te eten,ik drink tegenwoordig lauriebladthee ofwel kokend water bij 3 laurierblaadjes .
Ik eet cacaopoeder wat ook vele nuttige functies heeft en volgens de wijze dame des huizes opent het je Hartchakra.
En als ik bewust mijn krachtbanden sterk voel ik tintelingen voornamelijk in mijn rompje 😊

Reden genoeg om uit te kijken naar les 3 .

Nog een vriendelijke dag met nieuwsgierige momentjes gewenst .

Liefs Eveline 🙏💎🐞🍀🌟🌕☁️💖

Recensies Kruidentincturen Workshop

Van Laurence:

"Het is een ontzettend leerzame workshop om dmv kruiden je eigen tinctuur of maceraat maken. Door de speciale sfeer is dit zeker een workshop die de moeite waard is om te volgen. Dank je vivian voor deze mooie ervaring"

 

"Deze ontzettend leuke en leerzame workshop mogen doen onder leiding van Vivian Linders geweldig om bezig te zijn met kruiden in een sfeervolle omgeving"

Van Dana:

"Vandaag tincturen en een creme gemaakt bij MaanErgie

Ik ben super dankbaar voor deze mooie ervaring en ontmoeting met nog meer mooie mensen.

Dankjewel Vivian  

Recensie Epoxy Workshop

Orgonite Piramide <3

 

"Super leuk en creatief je eigen kracht piramide maken met Epoxy bij MaanErgie

https://www.maanergie.nl/zoeken?q=epoxy+workshop"

 

 

Recensies op de FaceBookPagina van MaanErgie Recensie over de Hekserij Cursus <3

"Deze Heksen cursus is echt een aanrader!!

Ben zelf ook al begonnen en het bevalt mij super

Ik leer nu zo veel en mijn vragen waar ik jaren geen antwoord van wist

Krijg ik nu "


Romina 

super tekenband laten maken voor ons bullitje!!
Tis niet alleen een super goede/sterke band maar ziet er ook nog eens geweldig uit!!

REFERENTIE SCHILDERIJ

 

"Net een hele fijne positieve ervaring gehad met de Moonshop van Vivian Linders"


REFERENTIE Schilderij

Victoria:
"Yesss met de post gekomen. MAANergie.nl dank Vivian Linders"

Je vindt ze hier:
https://www.maanergie.nl/schilderijen

 

REFERENTIE MaanErgie Wierook Nag Champa en Native Soul Wierook White Sage & Lavender, met veertje

Sandra:
"Vivian Linders tadaaa dankjewel😘 dat doosje met veertje😍
MaanErgie.nl"

Je vindt de wierook hier
https://www.maanergie.nl/wierook


Referentie Geluksbuideltje🍀

Kees
'Maanergie.nl Vivian Linders fantastisch dank je wel'

Je vindt hem hier:
https://www.maanergie.nl/product/1510408/geluksbuideltje-groen-fluweel

Yarona

"Maanergie.nl Vivian Linders wow dank je wel❤"

 

Je vindt de Liefdesbuidel hier:

https://www.maanergie.nl/product/1578879/liefdesbuideltje-rood-fluweel


Rhana super blij met de anti-teek halsband. Ze heeft nog geen teek gehad. Ze draagt hem nu twee weken.

Je vindt hem hier:

https://www.maanergie.nl/zoeken?q=teek

 

 

Devil is super blij met zijn anti-teek halsband zelfgemaakt door Daphne met actieve EM kralen en zonder chemische rotzooi.

Super bedankt❤

Wil je er ook een, wees er dan snel bij want ze heeft maar enkele anti-teek halsbanden voor honden en katten voor op de website van MaanErgie.nl gemaakt en op=op:
https://www.maanergie.nl/zoeken?q=teek


Alexandra Frosch:
"Ik heb hier eens een workshop "Je eigen sieraden/rituelen kistje maken" gehad...zo leuk  thxxx Vivian Linders  🥰"