Verhoog je spirituele energie..

HOME » OVER ONS » WINACTIE

YES! DE WEBSITE MAANERGIE.NL BESTAAT VANDAAG 1 JAAR WINACTIE, IK GEEF 3 WORKSHOPS NAAR KEUZE WEG!

 

Een jaar geleden wist ik nog helemaal niet hoe mooi de synergie binnen

, (afgeleid van Synergie, de maan + jij = drie), zou worden en nu ben ik er super trots op.Ik maakte een website https://www.maanergie.nl/, waarop ook iedereen iets aan kon bieden dat hij of zij zelf gemaakt had. Deze shop bevat voornamelijk spirituele producten:https://www.maanergie.nl/webshop.

 

Heel veel lieve mensen heb ik al op de workshops en cursussen, vieringen en andere evenementen mogen ontmoeten, ik ben hier hartstikke dankbaar voor. Heel veel lieve mensen zijn ook al met MaanErgie komen samenwerken. Tenslotte ben ik ervan overtuigd dat je energie moet bundelen. En iedereen kan wel iets, dus stuur mij gerust een berichtje als je een idee hebt voor een workshop of er zelf een wilt komen houden Al onze evenementen vind je hier:https://www.facebook.com/maanergie/events/

 

Op 4 april bestaat MaanErgie officieel een jaar en wie jarig is trakteert. Daarom geef ik niet 1, niet 2, maar drie workshops naar keuze weg. Dit mag natuurlijk ook een les van een cursus zijn.

 

Op 4 april zal ik de 3 winnaars bekend maken.

Vermeld hieronder welke workshop je zou willen winnen of wie je een workshop wilt laten winnen en waarom.

Heel veel succes en dank jullie wel allemaal voor jullie vertrouwen en steun en natuurlijk voor het feit dat jullie gewoon zijn wie jullie zijn, stuk voor stuk hele bijzondere, mooie en lieve mensen

 

Liefs,

 

Vivian Linders

EINDEJAARSACTIE MaanErgie GRATIS COMPLETE JAAROPLEIDING HEKSERIJ / NATUURRELIGIEπŸ§™‍♀️ (PRIVÉLESSEN)

Omdat zowel het einde van dit aparte jaar als ook het begin van het nieuwe jaar en onze hekserij opleiding steeds dichterbij komt, deze eindejaarsactie.❀

Niet iedereen die dit graag zou willen is in de gelegenheid om deel te nemen aan onze hekserij opleiding vanaf 16 januari 2021.

Daarom geven wij een complete jaaropleiding hekserij/natuurreligie weg. Eens per maand in ons klaslokaaltje in Heerlen vanaf januari 2021 op een datum in overleg. (Privé lessen)

Tag op de Facebook pagina van MaanErgie de persoon die jij deze gratis privé jaaropleiding bij MaanErgie wilt laten winnen en deel dit bericht op je tijdlijn.
Je mag dit natuurlijk ook zelf zijn! 🌻

Ook als jij les 1 al gereserveerd hebt mag je je natuurlijk laten taggen!

De winnaar zal eind december bekend gemaakt worden.🎁

Zet hem op en veel succes allemaal, op naar een beter jaarπŸ€πŸ€πŸ€πŸ€

BIJNA 1000 LIKES @MaanErgie πŸ’š WINACTIE

 

BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN πŸ’š
Op de allereerste plaats willen wij iedereen bedanken die ons in de afgelopen maanden heeft gesteund door gezellig naar ons toe te komen in ons klaslokaaltje in Heerlen voor een workshop, cursus of viering en ook iedereen die producten aanbiedt of besteld heeft via https://www.MaanErgie.nl.

 

Maar ook al die mensen die inmiddels al met ons samenwerken om samen workshops en cursussen en weekendjes weg te organiseren, SUPER BEDANKT!

 

 

MAANERGIE
MaanErgie gelooft in synergie, het bundelen van energie om samen nog sterker te worden. Net als bij synergie '1+1=3' geldt, geldt bij MaanErgie "de maan+jij=3". Daar is onze naam ook van afgeleid.

WINACTIE
Om te vieren dat we bijna de 1000 likes hebben behaald gaan we bij 1000 likes een gratis workshop naar keuze weggeven.

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN
Het enige dat je hoeft te doen is de pagina te liken van MaanErgie, mocht je dit nog niet gedaan hebben en deze pagina te delen op je eigen Facebook door middel van de volgende link:
https://www.facebook.com/maanergie

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om dit bericht te delen.
Zet dan wel even onder dit bericht dat je dit gedaan hebt en welke workshop dat je graag wilt winnen.

Als de 1000 likes zijn bereikt gaan we de gratis workshop naar keuze weggeven. Al onze workshops, cursussen, weekendjes weg en vieringen kun je hier bekijken:
https://www.facebook.com/pg/maanergie/events

 

 

Heel veel succes gewenst en heel graag weer tot ziens πŸ€

Liefs,

Vivian
MaanErgie

 

 

 

 

 

WINACTIE Kaarten Stay Safe! met Bergkristal

Deze actie is helaas al afgelopen!

Kaarten Stay Safe! met Bergkristal

 

Niet iedereen kan meer naar alle personen waar hij of zij zich zorgen om maakt op dit moment, maar gelukkig kan een kaartje sturen altijd!

De hartverwarmende afdruk van deze door Alexandra Frosch geschilderde beschermengel op de voorkant van het kaartje zal zeker voor bescherming zorgen bij de mensen die je lief hebt. Op de voorkant wordt verder de naam van de wenser/afzender met de hand geschreven.
Op de achterkant van het kaartje zit een bergkristal die beschermt en het immuunsysteem versterkt.

Bij de prijs van het kaartje is inbegrepen de naam van de afzender op de voorkant en de bergkristal en het verzenden naar de persoon waarvan jij wenst dat deze 'safe' zal blijven.

De naam van de afzender en het adres waar de kaart naar verzonden mag worden kun je tijdens het bestellen in het opmerkingenveld vermelden.

Stay Safe!

Natuurlijk ga ik er ook weer drie weggeven, dus geef de persoon door waarvan jij vindt dat hij/zij dit kaartje met 'Stay Safe!' en de beschermende bergkristal verdient. Je mag dit zelf ook zijn!

Succes en Stay Safe!

MAANergie

GELUKSBUIDELTJE WINACTIE

Deze actie is helaas al afgelopen!

 

Op dit moment ben ik een geluksbuideltje aan het maken van fluweel. 

In het buideltje komen een bergkristal die je immuunsysteem versterkt en je beschermt en 2 andere edelstenen, een wensflesje met laurierblad waar je een wens op kunt schijven en dat je bij je kunt dragen of evt verbranden. Een zorgenpoppetje dat je onder je kussen kunt leggen en waar je zorgen van verdwijnen, een geluksspreuk op perkament en een leuke zilveren lachende boeddha aan een zwart touwtje als gelukspoppetje.

Bij een geboorte van een website hoort een cadeautje.

Ik ga dan ook drie geluksbuideltjes weggeven. 
Wat moet je daarvoor doen? Like de Facebookpagina van MAANergie:
https://www.facebook.com/maanergie

Tag daarna hieronder iemand van wie jij vindt dat hij of zij wel wat extra geluk kan gebruiken in deze donkere tijden. Je mag dat natuurlijk ook zelf zijn.
Heel veel succes!

Let's shine a bright moonlight in these dark times <3

MAANergie