Home » Over Ons » Samenwerkingen

Ik zal mijzelf ook eens eindelijk voorstellen...

Eigenwijze Oprichtster en Eigenaar van MaanErgie

"Het is de hoogste tijd om mijzelf ook eens voor te stellen

GEBOREN IN HEERLENGeboren in Heerlen bijna 5 decennia geleden bij een krachtige kapitein in het leger en een lieve zieke moeder die ik helaas al 5 jaar moet missen. De oudste in dit gezin, later kwamen hier nog een lief zusje en een beschermend broertje bij.

PEUTER DIE MET OVERLEDEN KINDJES EN ENERGIEËN SPEELDEIk speelde als peuter met overleden kindjes en speelde met energieën. Ik vond het leuk deze met mijn handen te beïnvloeden. Ik reageerde niet op het uiterlijk vertoon van mensen of op hun woorden maar op hun energieën voornamelijk rond hun derde oog en kruin. Mijn vader vond dat ik daar geen aandacht aan moest besteden omdat je hier "gek van zou worden". Mijn moeder zei "dat heb ik ook" om mij gerust te stellen.

VERHUISD EN WEER VERHUISDVerhuisd naar Woerden als peuter voor een jaar of 4-5, daarna naar Bramsche in Duitsland tot mijn 13e. In Bramsche woonden we in een soort militairen Siedlung, een Nederlandstalig buurtje, met 1 schooltje voor ons, de kinderen van een militair. Naar de tandarts gingen we in een legerbusje. Wij droegen heerlijke luchtmacht truien naar de lagere school.

MIJN EERSTE AURA GEZIENAls mijn moeder iets over de toekomst wou weten vroeg zij dit aan mij omdat ze wist dat ik het aanvoelde. Ook bezocht ze met mij een spirituele beurs waar ik de energieën nog duidelijker kon waarnemen bij de mensen aan de tafeltjes en mijn eerste echte witte aura zag, als een bruidssluier achter iemand uitwaaierend. Dit is op de geboorte van mijn inmiddels volwassen zoon, mijn allesje, na, het mooiste dat ik ooit heb gezien.

NAAR LIMBURG Op mijn 13e was mijn moeder weer ernstig ziek en had last van heimwee en kwamen wij naar Limburg, waar de wortels van mijn ouders lagen. We praatten met een zwaar Hollands accent en kwamen in Eygelshoven 'of all places' terecht. Al snel kwamen we erachter dat we wat directer waren als de gemiddelde dorpeling Ik werd mij vanaf mijn 7e steeds bewuster van mijn eigen gedachtenkracht, als ik iets echt wilde en krachtig dacht kwam het uit, ik schrok hier ook wel van.

A REBEL 4 LIFEHet opgroeien in een legeromgeving, vele verhuizen en het constant in doodsangst zijn om mijn moeder had mij flink rebels gemaakt en vanaf mijn dertiende werd ik 3 decennia lang een feestbeest eerste klas. Op mijn 18e verjaardag sloeg ik mijn eigen vleugels uit en ging uit huis. Ik ging naar een waarzegster en legde haar mijn ervaring met energieën en het aanvoelen van de toekomst voor en zei dat ik hier geen zin meer in had. Ze zei "ik heb zoveel mensen hier gehad die alles over zouden hebben voor jouw ervaringen, dat ik het weg kon stoppen maar dat het terug zou komen".

THE LOVE OF MY LIFE Op mijn 23 trouwde ik en op mijn 24e werd the love of my life, mijn zoon geboren. Op mijn 27e ging ik scheiden omdat ik verslaafd was aan de adrenaline in mijn leven en mij niet kon settelen. Nu 20 jaar later begin ik eindelijk wat rustiger te worden

WICCA Ik begon rond mijn 30e met wicca maar schrok van de energieën waar ik mee bezig was, lampen sprongen boven mijn hoofd kapot. Ik liet het na een paar jaar weer rusten. Ik stond open voor alles en had totaal geen balans.

MIJN LIEFDE VOOR KRUIDENOp mijn 40e begonnen de kruiden mij spontaan aan te trekken in het bos. Ik nam ze mee, deed ze in een pannetje en verwerkte ze in crèmes en olie. Ook nam ik deel aan wilde planten en kruiden wandelingen. De crèmes en olie begon ik te maken voor mensen met klachten om mij heen. Ik stuurde ze ook door heel Nederland. Ik begon hierna workshops te houden vanuit huis. Kruidentincturen maken, maceraten, kruidenzeepjes, kruidenkaarsen enz. Ik werd mij bewust van het feit dat als ik er mijn intentie aan toevoegde, de crème veel beter hielp.

JE BENT EEN HEKSMensen begonnen mij heks te noemen en ik was hier in eerste instantie beledigd om, ik kende tenslotte alleen de sprookjesfiguren, ik begon mij in te lezen en kon mij zeker vinden in traditionele natuurreligie. Ik begon volle maanwandelingen van huis uit te organiseren waar ik wensen op laurierbladeren in mijn heksenketeltje verbrandde.

MIJN EIGEN SPIRITUELE BEDRIJF MAANERGIE1,5 jaar geleden verbrak ik al mijn zekerheden. Ik cancelde mijn woning, aanstaande huwelijk en nam ontslag bij mijn vaste baan. Ik voelde dat pas als ik mijzelf echt in het diepe zou gooien, ik zou leren zwemmen. Ik meldde MaanErgie aan bij de kvk, tussen de rode linten in de corona tijd, terwijl ondernemers naast mij in de rij stonden om steun aan te vragen.

SAMENWERKEN / SYNERGIE Ik begon met een webshop waar mensen de producten in konden plaatsen waarvan de winkel gesloten was wegens corona en die geen website hadden. Het samenwerken begon. Ik begon kleinschalig spirituele workshops te organiseren, mij telkens aanpassend aan de corona beperkingen. In eerste instantie voor particulieren en hierna steeds meer voor bedrijven. Ik kreeg de engelen tarot kaarten via mijn broertje van mijn overleden moeder, die ze altijd verborgen had gehouden. Ik gebruik ze nog steeds.

LESGEVEN EN VOLGENTijdens de lockdown ging ik zelf online en privéles geven. Ook ging ik een sjamanistische cursus volgen. Mijn inwijdingen in de Munay-Ki, waardoor ik eindelijk begreep waarom ik al sinds kind de energie rond de kruin van mensen zie en voel. In het sjamanisme is dit nml het 8e chakra, de ziel. De workshops van MaanErgie werden cursussen en de cursussen jaartrainingen. Op dit moment geef ik les aan bedrijven en startende ondernemers over hoe ze online hun basis inkomen kunnen bereiken en behouden.

VRIJWILLIGERS EN BELGIËOp een gegeven moment rende ik mijzelf voorbij en werd het tijd voor wat helpende handen. 30 vrijwilligers en een coördinator begonnen bij MaanErgie en ook MaanErgie België werden geboren.

Nou dit ben ik dus, super bedankt allemaal, of je nu een gewaardeerde klant, samenwerking of vrijwilliger bent, I love you all 
Zonder jullie is er geen MaanErgie...Op naar het volgende hoofdstuk

Liefs,

Vivian 

MaanErgie"


SAMENWERKINGEN

❤️
MaanErgie

De naam MaanErgie komt van synergie, dat staat voor samenwerken om de gezamenlijke energie te bundelen en vergroten, 1 plus 1 = niet 2, maar 3!


Cindy
❤️

Onze Rebelse Belgische
 Spiritueel Adviseur, HealthCoach

"Mijn naam is Cindy, ik woon deels in België en deels in Bulgarije.
Ik werk online en live als spiritueel adviseur/coach. Mijn levensopdracht is mensen empoweren en terug op hun zielepad te brengen.
Ik heb de aangeboren gave heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik heb me doorheen de jaren gespecialiseerd m.b.v. de kaarten in het empoweren van mensen, sleutels aanreiken wanneer ze geblokkeerd zijn, samen blokkades op te ruimen door andere inzichten en raad en advies van mijn gidsenteam en kaarten. Ook richt ik me op doorgekregen boodschappen over allerhande levensvragen.
Een happy life is een healthy life.
Ik ben alsook een solitaire eclectische heks waar ik workshop in geef en individuele consulten. Chaosmagie is mijn favoriete levenswijze.
Ik heb talloze opleidingen en cursussen gedaan om mezelf te verrijken en mijn wijsheid en kennis alsook van vorige levens terug omhoog te halen. (Aromatherapeute, kruiden, verpleegkunde, massagetherapie, chinese Tuin-Na, meridianenleer, chinese voedingsleer, supplementenleer, engelencoach voor kinderen, voetreflexologie, sexuele energie therapie, hypnosetherapeut, reiki 1 en 2 , healingen, mediumschap en trance mediumschap, dierencommunicatie, .... boeken...zelfstudies...)
Al deze opleidingen dragen voor mij bij tot het juiste advies en coaching wat ik kan aanbieden.
Hiernaast verkoop ik ook voedingssupplementen om het lichaam optimaal te kunnen onderhouden en maak ik zelf natuurlijke produkten.
Een gezond lichaam geeft een gezonde geest en andersom."


Daphne
❤️
Onze Rechterhand

en
Website
Social Media
Expert

"Ik ben Daphne en houd me achter de schermen bezig met de webshop van Maanergie. Ik probeer te bedenken welke producten het goed doen in de webshop, maar ik schrijf ook de beschrijvingen van de edelstenen en mineralen. Daarnaast houd ik me gedeeltelijk bezig met de Social Media, ik bedenk voornamelijk dit soort berichten,

Veel liefs"


Alexandra
❤️

Onze Engelen
en
Ankh Expert 

"Hallo allemaal ik ben Alexandra AKA Heksy Lexy. Vivian ken ik al van voor MaanErgie. Geweldig vind ik het hoe ze dit allemaal op poten heeft gezet. Heel leuk dat ze een schilderijtje van mij in de" Stay Safe" postkaartjes had verwerkt die met een bergkristal naar de mensen werden verstuurd. We hebben de workshop painting met engelen energie gedaan, wordt trouwens tijd om dit nog eens te organiseren.

Helaas heb ik het op het moment erg druk omdat ik een eigen hotel/restaurant run.
Maar met het najaar voor de deur komt er ook weer wat meer tijd voor mij vrij.
Zie je op mijn fb iets waar je van denkt dat lijkt me leuk om te doen of te leren kunnen we dat altijd in samenwerking met Vivian doen . Engelen schilderen , schilder je eigen gids, Ankh behandeling, atlantis healing, atlantis reading noem maar op.
De foto bij dit stukje is ook bij MaanErgie gemaakt tijdens de workshop lightpainting 😊" 


Kees
❤️

Onze Hekserij en Kruidenkunde Expert

"Hallo ik stel mij even voor. Mijn naam is Kees Molhoek, geboren in het oudste boerendorp van Nederland Elsloo (L) en ben 62 jaar oud.

Heb 2 zonen van 32 en 36 en sinds kort een kleindochter.

Ik ben heldervoelend en helderziend, heb Reiki 1 t/m 3 en volg op moment de bard cursus van de OBOD.

Bij Maanergie verzorg ik de lessen over Hekserij en Kruiden wat sinds mijn jeugd mijn passie is.

Met de jaarfeesten volgen en vieren wij de jaarcyclus van de natuur en het leven. De maanvieringen zijn hierin de kleine cyclus.

Heksen zijn één met hun innerlijke kracht en intuïtie en omdat alles wat leeft met elkaar verbonden en bezield is voelen wij ook de verbinding met de natuur. Hekserij is dan ook een manier van leven. Mijn opzet is dat je na het volgen van deze lessen in je eigen kracht komt te staan en weet welke weg je gaat bewandelen."

De Hekserij Jaarcursus van Kees vind je hier & De KruidenKunde Cursus hier.


Victoria
❤️

Onze Hoodoo Expert

Victoria is geboren in Nederland en van Italiaanse en Nederlandse afkomst. Haar specialisatie is Hoodoo.
Het is haar passie om de wijsheid van de natuur, het heidense en hekserijgeloof te combineren met het beoefenen van magie.
"Vanaf mijn vroege jeugd voelde ik me aangetrokken tot de alternatieve religies van over de hele wereld, een gevoel dat me nooit heeft verlaten. Ik merkte dat ik naar alle uithoeken van de wereld reisde op zoek naar meer kennis. Ik ben er sterk van overtuigd dat de natuur ons voorziet van al onze levensbehoeften, om ons fysieke, mentale en vooral ons spirituele welzijn in evenwicht te brengen. Sinds het midden van de jaren 90 heb ik kruidengeneeskunde gestudeerd en werd ik uiteindelijk een gecertificeerde beoefenaar van alternatieve geneeskunde met een succesvol coachingbedrijf dat zich richtte op het omgaan met interpersoonlijke relatieproblemen met behulp van oude alternatieve methoden. In 2014 koos ik ervoor om mijn kennis, visie en passie te verbreden toen ik begon aan een studie South American Rootwork aan Crossroads University. Ik ben een echt internationaal persoon en kan communiceren in het Engels, Italiaans en Nederlands."


Bianca
❤️
Bibi

Onze Bibi-Otheek en Massage Expert

"Ik ga een poging doen om een stukje te schrijven voor Maanergie 😅

Wie is Bibi?
Ik ben de bedenker van de Bibi-Otheek. Daar waar kennis gratis vergaard kan worden middels uitlenen en ruildagen.

Mijn echte naam is Bianca Jansen, 48 jaar en spiritueel in ontwikkeling. Inmiddels gepromoveerd tot oma, waarbij ik de zorg draag voor mijn 2 dochters en kleindochter.

Voorts verdiep ik me op veel vlakken, kruidenkunde, is daarbij een speerpunt, zodat ik beter in staat ben om minder afhankelijk te zijn van de hedendaagse farmaceuten.

In de nabije toekomst ga ik meerdere massage therapieën aanbieden bij Maanergie! Denk hierbij aan, kruidenstempelmassage, magnetiseren en hotstone!

Ik ben dankbaar dit prachtteam te mogen aanvullen."

Onze Bibi-Otheek vind je hier


Pascal
❤️

Onze Tekenen met Houtskool, Handlezen, Mirror Magic en Sigils Expert

"Mijn naam is Pascal, Limburger van geboorte en accent.

In eerste instantie zie ik mezelf als kunstenaar, met een voorkeur voor houtskooltechnieken.

Daarnaast ben ik een hoog intuïtief persoon die al zolang ik weet een hang en een drang heeft naar het spirituele, het esoterische, het occulte.

In de loop van de tijd heb ik me vele spirituele en magische technieken eigen gemaakt, waaronder tarot, handlezen, past lives meditaties en andere spiegelmagie, sigils, artmagic, werken met de elementen.

Ik voel me het meest met chaos magie verbonden, vanwege de eclectische stijl en de vrijheid die het systeem biedt.

Ik hoop velen van jullie te mogen ontmoeten op workshops."


Peter
❤️

Onze Fotografie Expert

"Welkom bij Fotografie Peter Kerkhoff Mijn naam is Peter Kerkhoff, ik ben 52 jaar oud en woon in Maasbracht (Limburg). Als amateur fotograaf ben ik op jonge leeftijd begonnen met fotografie, toen uiteraard nog met analoge spiegelreflexcamera’s. Over de jaren heen heb ik steeds mijn uitrusting opgewaardeerd en tegenwoordig gebruik ik digitale systeemcamera’s met diverse lenzen. Verschillende mensen om mij heen hebben mij, na het zien van m’n foto’s, gevraagd waarom ik er niet meer mee doe. Mede om deze reden ben ik in 2016 begonnen met portretfotografie. Hiervoor heb ik nu een eigen studio aan huis met verschillende achtergronden en flitslampen. Ook buiten op locatie maak ik gebruik van flitsers op accu. Kijk gerust in mijn portfolio zodat u kunt zien welke foto’s ik zoal heb gemaakt. Bent u op zoek naar mooie portretfoto’s van uzelf, uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden? Dan bent u aan het juiste adres bij Fotografie Peter Kerkhoff, uw fotograaf in Maasbracht. U kunt kiezen uit diverse pakketten voor een leuke fotoshoot die bij u past. Wilt u als bedrijf mooie portret foto’s van uw personeel? Informeer dan naar de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier. (https://www.fotografie-peter.nl/contact/) U bent welkom in mijn studio aan huis, bij u thuis of op locatie."


Jacqueline
❤️

Onze Engelen Healings Expert

 

Jacqueline, geboren op 17-02-1971, woont samen met haar partner Renato en is moeder van twee prachtige kinderen, een zoon en een dochter.

"Ik ben geboren met de gave om zielen te mogen zien en ben helderhorend, helderziend en heldervoelend. Als kind van vier jaar nam ik al personen, aura’s en kinderen waar die anderen niet zagen. Voor mij was dit heel natuurlijk maar op achtjarige leeftijd drong tot mij door dat er een verschil was tussen wat ik zag en wat anderen zagen. Ik begreep niet goed hoe ik hiermee om moest gaan. Gelukkig heeft mijn moeder dit serieus genomen en is mij geleerd hoe ik dit kanaal, deze gave, kan afsluiten.

Mijn levensopdracht

Ik wil mensen helpen bij het verkrijgen van inzichten in het “waarom” van levensgebeurtenissen en dat men hiermee op een positieve manier kan omgaan. Dat mensen zich bewuster worden en lichaam, geest en ziel op een hoger plan komen. Zodat ze bijvoorbeeld meer rust en ontspanning in hun dagelijks leven krijgen, energetisch meer in balans zijn of inzichten krijgen. Als je meer in contact bent met jezelf, met jouw innerlijke kracht dan kun je ook meer in verbinding zijn met anderen en de wereld om je heen en bewuster en tevredener leven."


Catharina
❤️

Onze Bloemenseance en Lenormand Expert

Catharina is zeker geen onbekende in de spirituele wereld. Zij komt uit Sittard en staat vaak op beurzen en evenementen met haar kaartlezingen, readings en bloemen seances.

Ze heeft een hart van goud en neemt geen blad voor de mond, ze zegt de dingen gewoon zoals ze zijn. Ze werkt vanuit haar hart en verbindt graag spirituele mensen, niet in de laatste plaats met haar heerlijke humor. 

Catharina met haar aanstekelijke goede zin verzorgt Bloemenseances, Lenormand Cursussen en Readings.


Annemarie
❤️

Onze Reiki en Thuiskomen bij Jezelf Expert

"Hallo allemaal mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Annemarie en ik ben 63 lentes jong.

Mijn grootste kracht is het werken met mijn treffende boodschappen en affirmaties vaak ook zelf geschreven. 

Ook ben ik gestart met geven van cursussen waarin ik mensen iets mag aanreiken. Vaak traumatische gebeurtenissen waarvan jezelf mocht leren om te groeien. De inwijdingen in de mooie energie van de Kundalini reiki. De cursus thuiskomen bij jezelf. Readings healing & meditaties. En de workshop Encausted arts dat zijn de mooie dingen die ik vanuit mijn hart mag overbrengen.

Dankbaar ben ik voor de kans bij MaanErgie waar ik al met geweldige mensen iets moois neer mocht zetten.

Lieve Lichtgroet Annemarie"


Claudia
❤️

Onze Etherische Oliën, Auraspray en Meditatie Expert 

"Hallo allemaal

Mijn naam is Claudia, Aromacoach en ik ben 45 jaar.
Ik woon in Heerlen, maar heb mijn praktijk in Landgraaf gevestigd.
Muladhara staat voor je 1e chakra en heeft de kleur rood.
Mijn visie is om je terug te brengen naar je basis, jouw eenheid in het lichamelijke, psychische en het energetische stuk.
Wat kun je zoal verwachten:
Reiki Behandelingen, Reiki Cursussen, Acces Bars, Energetische Voetmassage.
Verder geef ik oa workshops, "Hoe maak je een Auraspray" en ook meditatie avonden. 1x per maand is er ook een Open Reiki Avond.
Wie weet tot snel."


Sandra 
❤️

Onze Fantasy Kleding Expert

"Mijn naam is Sandra en ik ben de trotse eigenaresse van Andessa Art Work. Mijn atelier in Heerlen is een combinatie van een heerlijke werkplek en een shop waarin alle handgemaakte items voor cosplay, fantasy, larp, gothic, wicca, show theater, kleding, accessoires, sieraden en meer te koop zijn. Loop gerust eens vrijblijvend binnen op zaterdag, dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 10 en 16 uur."


Diny
❤️

Onze Vorig Leven Kaarten en Numerologie Expert

"Ik ben Diny

Ik vind het een voorrecht mensen te mogen helpen weer in hun kracht te staan en beleef mijn spiritualiteit met de benen stevig op Moeder
Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in Oosterse filosofieën en heb daar uiteindelijk vorm aan gegeven door in 1998 een opleiding tot Regressie-Reincarnatietherapeute te volgen bij de SRN in Utrecht.

Daarna volgden diverse cursussen en opleidingen in verschillende vormen van Meditatie, Emotioneel Lichaamswerk, Gesprekstechnieken, Creatieve Expressie, Holistische Massage, Ontspanningsmassage, Hotstone Massage totdat ik uiteindelijk mijn eigen vorm gevonden heb door een combinatie te maken van massage en therapie

Tevens geef ik workshops en heb ik een eigen combinatie gemaakt van vorig leven kaarten en numerologie, oftewel hoe het toen in het nu doorwerkt en geef ik je handvaten wat je eraan kunt doen zodat je het de bekende plek kunt gaan geven."