Home » Over Ons » Blog » verliezen verloren herpakken

verliezen verloren herpakken

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 15:10

Mezelf verliezen, verleren, herzien en herpakken. Steeds dieper zal ik mogen gaan, laag voor laag, raak ik mezelf aan, terug naar de kern. Verdriet overspoeld me, boosheid overvalt me. Gefrustreerd en gepijnigd. Ik mag het allemaal doorvoelen, steeds weer. Wat ik mezelf heb aangedaan, om weer te lopen tegen de volgende muur. Het doorbreken en mezelf weer opnieuw opbouwen. Niet meer voldoen aan een maatschappij waar je dient te gehoorzamen. Ik wil vrij zijn in liefde, dus ik raap mijn puzzelstukjes op, de puzzelstukjes die ik ooit ben verloren. Deze prachtige stukjes van mezelf, het is de mooiste schat die ik mag hervinden, zodat ik mijn ware zelf weer kan opbouwen. ❤️🙏


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.