Home » Over Ons » Blog » Volle maan πŸŒ•

Volle maan πŸŒ•

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 07:05

❣ hallo mooierd ❣

Vrijdag is de Volle maan πŸŒ• er weer dit keer in het sterrenbeeld teken stier ♉ en de zon staat nog in het teken schorpioen♏

Stier is een aards teken deze houdt van stabiliteit, van verandering krijgt het de kriebels. De stier hecht veel waarde aan een vertrouwde omgeving. Neemt zijn beslissing rustig en doordacht en ook een tikkeltje koppigheid is dit teken niet vreemd.

De zon in schorpioen daarentegen deze houdt van verandering, staat voor transformatie, loslaten en een nieuw begin .
Voel je de tweestrijd al aankomen van je wil wel maar durft niet .... als ik het loslaat waarvan ik weet dat het beter voor mij is,.... maar wil ik wel veranderen .het zou je zomaar eens kunnen overkomen deze dagen
Het zijn nogal tegengestelde polen van elkaar,  de stier aards en nuchter de schorpioen zeer gevoelig en intens wat hij meer intern beleefd dan met de buitenwereld deeld daar heeft dit teken nog wat moeite mee .

Omdat de zon en volle maan in tegenovergestelde tekens staan is flexibel zijn niet echt je ding .
Je zult wat gegrommel op jezelf kunnen ervaren ivm een tweestrijd
Je uitgewerkt ABC plan zal zomaar eens niet volgens die volgorde kunnen verlopen.
Probeer het te accepteren en mee te gaan op die energie, ga je je verzetten dan zit je je eigen energie stroom in de weg en blokkeer je de boel.
Wat heb jij nu nodig, handel er naar en durf dat ook toe te laten mooierd
Want waar je naar toe wilt komt anders niet dichterbij
Heb de moed om die knopen nu eindelijk door te hakken 
En natuurlijk is de volle maan een momentje van viering maar vooral om dingen los te laten die niet meer bijdragen aan je geluk en welzijn .
Zijn het mensen, of 1 iemand die je mag loslaten, oude overtuigingen over jezelf waarvan je diep van binnen weet dat ze niet meer kloppen
Wat het ook moge zijn, en hoe niet leuk je het ook vind, je weet diep van binnen dat er nog wat veel mooiers op je staat te wachten mooierd .

Nog een vriendelijke dag gewenst met moedige momentjes πŸ’–

Liefs Eveline πŸ™πŸ’ŽπŸžπŸ€πŸŒ•β™‰β™


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.