Home » Over Ons » Blog » Mooie momentjes 😍

Mooie momentjes 😍

Gepubliceerd op 4 november 2021 om 06:37

 

❣ Hallo mooierd❣


Ik weet niet of we aan het bonden zijn , maar het eekhoorntje 🐿 met het witte buikje was er weer 😍 en nog op dezelfde plek in het bospark rondje ook . Ik zat in mijn hoofd met overbodige gedachten te spelen maar toen ik het kleine vriendje zag heb ik een vreugdedansje in mijn hoofd gemaakt en was ik weer helemaal in het nu .

Hij of zij had er weer zin in , er werden nog wat klim kunsten geshowd en toen ging het parmantig op een gevallen tak zitten , waarna het weer soepel de boom in klom .zie foto’s 😍 blijft leuk om naar te kijken.

Ik mocht ook nog een leuk slakkenhuisje vinden, waarop een mevrouw die passeerde met een beetje fantasie  het hartje ook zag en zei het zal wel niet voor niks zijn .
Heerlijk gelijkgestemde mensjes πŸ™πŸ’ž

En alsof dat nog geen kadokes genoeg waren kwam ik nog een leukerd met haar hond tegen , 2 keer kort mee gebabbeld we kwamen elkaar telkens tegemoet, maar nu gingen we dezelfde kant uit .

Wat weer een mooi gesprek opleverde πŸ’– . Ze was ook een natuur muts en vertelde me een mooi verhaal over de roodborstjes die haar pad kruiste op belangrijke momenten. Ze zag dat als een teken van haar overleden vader . Nu weet ik toevallig dat ze zeggen dat het roodborstje staat voor een groetje van een overleden dierbare. Haar ogen gingen nog meer stralen .
En zo zijn we allemaal boodschappers van elkaar πŸ™

De zon 🌞 zakte en we waren ons bewust van de mooie omgeving . De oranje en gele kleuren van de bomen de blauwe lucht erbij 😍. Een reiger aan de rand van het vijvertje en ééntje had zich verstopt achter een boom  ….

We babbelde nog wat verder tijdens dit hartverwarmende tafereeltje. En kwamen tot de conclusie dat we 2 bofkonten waren dat we dit zo maar mochten mee pikken πŸ™

Nog een vriendelijke dag met leuke kadokes gewenst πŸ’–

Liefs Eveline πŸ™πŸ’žπŸ€πŸ’ŽπŸžπŸŒžπŸΏ


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.