Home » Over Ons » Blog » Ballonvlucht Dag

Ballonvlucht Dag

Gepubliceerd op 26 oktober 2021 om 11:48

❣ hallo liefdevolle mensen ❣

Volgens mij was het zaterdag nationale ballonvlucht dag 😊
Ik ben er verschillende tegen gekomen, het was me er ook een ideaal weertje voor .
Ik weet niet of de aanleiding Jochem Myer zijn nieuwe programma , In de wolken was wat op npo 1 komt . Het is trouwens een genot  om naar te kijken. Iemand die met zoveel bezieling kan vertellen over zijn passie, de natuur, ik hou ervan 😍

Een verhaaltje uit mijn oude doos 😊

Ik was er zelf geen voorstander van om me op hoge hoogtes te begeven .... desalnietemin kijk je angsten aan, dan hebben ze geen controle meer over je .
Dus ik heb mijn pa zaliger wat een wens van hem was een ballonvlucht kado gedaan voor zijn 60 e verjaardag en omdat hij vaker mee ging met koerieren om wegwijzer te spelen op het plaatselijk bedrijventerrein en voor gezelschap als we in de rest van Nederland de boel gingen verkennen 😎
Hele lunchtas ging mee voor 4 man , dat was zijn Manier om te zeggen ik hou van jou 💞

Enfin we staan in Sint truien, België een soort van klaar te zijn voor de vlucht.
Ik had nog wel even aan de bestuurder gevraagd of dat gat in zijn ballonnetje hoorde,  maar dat was een dikke prima. Dat geeft de burger moed 😬
Gelukkig stonden we naast een hoge boom zodat je goed kon zien dat je ook echt omhoog ging ....
Dat verhaal dat je geen hoogtevrees in een luchtballon hebt,  klopt over het algemeen wel als je maar eenmaal in de lucht hangt..... dan heb je alleen nog maar het , als het rieten mandje maar netjes blijft hangen angstje .... heerlijk geen controle hebben 👌

En wat ik nu ga vertellen siert me niet , maar ach schaamte mag ook overwonnen worden . Lieve mensen, niet gejokt, vanaf de grond tot iets boven de boom, 3 aambeien aan mijn derrière plakken .... hoezo spanning 🙈
Mijn handen waren sneeuwwit omdat ik de rand van de mand probeerde fijn te knijpen.

De schoonmoeder van de ballonvaarder was jarig, 70 lentes jong geworden . Helemaal in der nopjes, aant zwaaien over het bakje hangen en ik stond daar gelijk een ijsspegel 😰
Ja zegt mijn pa om mijn angst wat weg te nemen , ga lekker filmen heb je wat te doen ...
Geniaal Idee , alleen daar dacht ik op dat moment anders over 😎
Hij heeft zelf de tas moeten pakken , de camera in mijn handen moeten proppen en vanaf het moment dat ik door het schermpje keek , helemaal geweldig ... weg angst . Toen was het goed.
Dus ik heb het filmding zelf netjes terug opgeborgen en werkelijk genoten van de pracht van de vlucht.
Natuurlijk moest er nog wat indruk op schoonmoeders gemaakt worden, ik heb menig boomtopje en huisje van veel te dichtbij gezien 😎

Het moraal van het verhaal, mocht je ooit in de gelegenheid komen om een ballonvlucht te maken, meteen doen ! Je gaat een Prachtige ervaring rijker worden ❤
En wat mijn angst betreft , die heb ik achter me gelaten.
Mocht je een angst hebben mooierd dan hoop ik dat dit je motiveert om je angst te confronteren met de kracht in jezelf .
Want geloof me , met de kracht die je in je hebt laat je je angst verbleken 🙏 🍀....

Dat je nog een ontspannen avond mag hebben met grappige momentjes 💖


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.