Online Live Video Cursussen
voor Beginners & Gevorderden

Aan al onze Klassikale Cursussen kun je ook Online Via Messenger Live Video Deelnemen (vermeld dit dan even in het opmerkingenveld).

Als je een Digitale Cursus reserveert, krijg je meteen toegang tot onze community. Je maakt deel uit van onze Manifesteer Community, waar je warm welkom wordt geheten door 225 mede-cursisten en lesgevers. Je modules zullen hierin worden opengezet zodat je de lesstof meteen kunt bekijken, ook op een app op je telefoon. Ontmoet leuke nieuwe spirituele mensen en wie weet woont er wel iemand bij jou in de buurt.
Stel je vragen in de groep en 
krijg cadeautjes, zoals digitale (werk-) boeken en modules. Mogen wij jou ook verwelkomen?

HOE WERKT HET ALS JE BIJ ONS LESSEN VOLGT VIA EEN LIVE VIDEO VERBINDING?
Op onze MaanErgie agenda zie je allemaal cursussen staan.
Vanaf juni, juli, augustus en september starten er weer nieuwe cursussen door het hele land en zelfs in Curaçao:
https://www.maanergie.nl/agenda

ZOEK EEN DATUM UIT BIJ NIEUWE START
Je kijkt waar je 'NIEUWE START' ziet staan en welke datum je daarvan het beste uitkomt. Je klikt door op de leslocatie van je keuze en ziet daar de andere data van deze cursus staan.


MELD JE AAN VOOR DEZE CURSUS
Het maakt niet uit wat de leslocatie is van de data die jou het beste uitkomen. Je kunt bij ons overal via een live video verbinding deelnemen. Je houdt dan dus de lesdata van deze leslocatie aan voor je live video lessen. Je vermeldt in het opmerkingenveld dat je via video deel wilt nemen.

CURSUS VIA MESSENGER LIVE VIDEO EN LESSTOF IN ONZE DIGITALE LEEROMGEVING/COMMUNITY
EN VIA EEN APP OP JE TELEFOON

Voor iedere les ontvang je van ons een live video linkje van Messenger. Hier klik je op om deel te nemen aan de live video les.
De lesstof staat voor je klaar in onze digitale leeromgeving/community en kun je ook op een app op je telefoon bekijken. Zo kun je spirituele mensen ontmoeten door het hele land zonder dat je de deur uit hoeft.

Aan al onze Klassikale Cursussen kun je ook Online Via Messenger Live Video Deelnemen
(vermeld dit dan even in het opmerkingenveld)

Online Live Video Cursussen die door MaanErgie worden georganiseerd