Home » Groene Heksen KruidenMagie

Groene Heksen Jaartraining
incl.
Magische KruidenKunde, KruidenMagie


Green Witches Training Year
Incl.
Magical Herbalism, Herb Magic

Wat zijn Groene Heksen? De Kracht van de Natuur.

Een Groene Heks onderzoekt de natuur en wil alles over kruiden en hun werking, magie en toepassingen te weten komen. 
Groene Heksen zijn wijs en leergierig en helpen anderen graag om te genezen met hun Kruiden Magie.
De natuur en al haar krachten staan in het middelpunt. Daar maken de Kruiden Vrouwtjes dankbaar gebruik van in hun rituelen. Ze weten hoe ze energie uit de aarde en het universum kunnen halen.
Green Witches vertrouwen op natuurlijke voorwerpen zoals veren, stenen en edelstenen, die ze combineren met hun, liefst zelf gekweekte, kruiden.
Deze Kruiden Heksen gebruiken planten, bloemen, etherische oliën en kruiden voor genezing en om hun magische doelen te bereiken en ze weten dat de natuur ze hierin altijd zal begeleiden.
Heksen respecteren de natuur en elk levend wezen, hoe klein deze ook zijn.

Wat gaan We Doen in deze Groene Heksen Jaartraining?

Leer alles over de wereld van de Groene Heks en ontdekt wat de kracht van de natuur jou te bieden heeft. 

Je gaat de kracht van natuurlijke magie en genezing door middel van kruiden, bloemen en essentiële oliën ontdekken en hiermee ook direct in de praktijk aan de slag. Je leert het pad van de Groene Hekserij.

In deze Jaartraining voor Groene Heksen gaan we je leren hoe je kruiden, planten en bloemen kunt kweken, drogen en gebruiken om er drankjes, zalfjes, cremes en oliën van te maken voor klachten maar ook voor je magische intenties. 
Verder leren we je hoe ook je kristallen, edelstenen, stenen en takken voor groene magie in kunt zetten.
Je zult ontdekken wat de krachtige elementen van onze aarde voor je kunnen betekenen.
Je ziel zal meer dan ooit verbonden zijn met elk levend wezen. Je zult na de jaartraining veel beter kunnen communiceren met de natuur.

Magische KruidenKunde  Oftewel KruidenMagie

Magische Kruidenkunde is al zo oud als de mensheid. Leer welke kruiden je voor welke vorm van magie kunt gebruiken en de bijbehorende spreuken. Kruidenmagie is een krachtige methode om meer bescherming, liefde, gezondheid, geluk en overvloed in je leven te krijgen. Binnen de magische KruidenKunde leer je alles over de spirituele kant van kruiden. Je komt erachter hoe je kruiden kunt gebruiken in combinatie met de juiste spreuken. Je zult na deze Groene Heksen Jaartraining de juiste rituelen kunnen uitvoeren op het juiste moment voor al je doelen.

Wanneer is de Groene Heksen Jaartraining en Hoe kan ik Meedoen?

Startdatum 05-2-2022

Je kunt meedoen:


In onze Digitale Leeromgeving

Elke maand komt er een Groene Hekserij Les incl.
Magische KruidenKunde, KruidenMagie voor je vrij in onze digitale leeromgeving op onze website GroeneHeksen.nl.
In onze Green Witches Community die bestaat uit onze Heksen FacebookGroep en HeksenWhatsappGroepen kun je de andere Groene Heksen ontmoeten en van elkaar leren. Ook al je Vragen kun je hier stellen.

De Investering in Jezelf is € 49,95 per Maand

Meld je hier aan:


of


Via Messenger Live Video en in onze Digitale Leeromgeving

Elke maand komt er een Hekserij Les voor je vrij in onze digitale leeromgeving op onze website GroeneHeksen.nl 

In onze Green Witches Community die bestaat uit onze Heksen FacebookGroep en HeksenWhatsappGroepen kun je de andere Groene Heksen ontmoeten en van elkaar leren.
De Groene Hekserij Les
 volg je via een Messenger Live Video verbinding, dat kan in Groepsverband op de eerste Zaterdag van elke maand van 14 uur tot 16 uur:
05-2-2022, 05-3-2022, 02-4-2022, 07-5-2022, 04-6-2022,
02-7-2022, 06-8-2022, 03-9-2022, 01-10-2022, 05-11-2022, 03-12-2022, 07-01-2023

De Investering in Jezelf is € 49,95 per Maand

Meld je hier aan:


of


Klassikaal in Groepsverband in Heerlen

Je kunt ook Maandelijks Klassikaal in Heerlen de Heksen Lessen volgen. Dit kan op de hierboven genoemde Data.
In onze Green Witches Community die bestaat uit onze Heksen FacebookGroep en HeksenWhatsappGroepen kun je de andere Groene Heksen ontmoeten en van elkaar leren.
De Groene Hekserij Les
 volg je klassikaal, in groepsverband.

De Investering in Jezelf is € 49,95 per Maand

Meld je hier aan:


Ontwaak de Groene Heks in Jezelf

De groene heks in jezelf zal ontwaken door deze Magische KruidenKunde Jaartraining. Kom alles te weten over hoe je je intenties en gedachtekracht het beste in kunt zetten. Ontdek alles over verschillende soorten kruiden en hun magische en spirituele eigenschappen. Hierna kun je elke dag met de magie van kruiden, spreuken en rituelen vullen. Hierdoor zul je alle bescherming, liefde, genezing, overvloed aantrekken die het universum maar voor je kan bevatten. Gun jezelf deze kracht en verrijk je leven met magische kruidenkunde.

Kom in Balans met de Magie van de Natuur en Jezelf

Groene Heksen richten zich op harmonie, genezing en het in balans zijn met de aarde, maar ook met dieren, andere mensen en zichzelf. We gaan je leren hoe je kruidentincturen, kruidenolie en kruidendrankjes moet maken. Verder leren we je hoe je kruidenrituelen en kruidenmagie kunt gaan doen. Je zult je meer verbonden voelen met de natuur, al haar krachten en jezelf als ooit tevoren.