Home » Cursussen » Hekserij Jaarcursussen

Je kunt op 4 manieren deelnemen aan onze Hekserij Jaarcursussen

1. Digitaal

Elke maand komt er een Hekserij Les voor je vrij in onze digitale leeromgeving op onze website HekserijOpleiding.nl en in onze Heksen FacebookGroep en HeksenWhatsappGroepen kun je de andere Heksen ontmoeten en van elkaar leren. Ook al je Vragen kun je hier stellen.

2. Hekserij Lessen Via de Post en Messenger Live Video, data in overleg met jou

Wij sturen je elke maand een pakket toe met onder andere de klapper, de lesstof, de benodigde materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. In overleg met jou plannen we elke maand een dag in en gaan samen met jou 2 uur live online via messenger video. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt ook door ons ingewijd worden als heks. De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.

3. Je volgt de Hekserij Lessen Klassikaal in Groepsverband in Heerlen, Startdatum vanaf 23 januari 2022

Je kunt onze Hekserij Opleiding  Klassikaal in groepsverband volgen in Heerlen, eens per maand op een zondagmiddag. De lessen worden gegeven door Kees Molhoek, meer informatie over Kees vind je hier. Je ontvangt van ons de klapper met de lesstof en de materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt ook door ons ingewijd worden als heks.  De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.

4. Je volgt Privé Lessen Hekserij bij ons in Heerlen of je krijgt de Lesstof Via de Post en Les via Messenger Live Video, data in overleg met jou

Je volgt de privélessen Hekserij bij ons in Heerlen of  wij sturen je elke maand een pakket toe met onder andere de klapper, de lesstof, de benodigde materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. In overleg met jou plannen we als je niet naar ons toe komt elke maand een dag in en gaan samen met jou 2 uur live online via messenger video. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt ook door ons ingewijd worden als heks. De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.


ACTIEPRIJS VOOR TEEN WITCHES van MaanErgie, Jaaropleiding Hekserij voor Tieners Online of in Heerlen

Recensie <3

"Deze Heksen cursus is echt een aanrader!!

Ben zelf ook al begonnen en het bevalt mij super

Ik leer nu zo veel en mijn vragen waar ik jaren geen antwoord van wist

Krijg ik nu "