Verhoog je spirituele energie..

HOME » CURSUSSEN » Hekserij Jaarcursus

Digitale, Online en Klassikale Hekserij Jaar Opleiding in Heerlen die door MaanErgie wordt georganiseerd. Ook geven wij Cursussen Hoodoo.

                                                                                                           Onze recensies kun je hier zien


Hekserij Jaarcursus

Je kunt op 4 manieren deelnemen aan onze Hekserij Jaarcursus:

1. Je Ontvangt de Hekserij Jaarcursus Lessen van ons Via de Mail

Wij sturen je de lesstof elke maand per mail toe. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. En natuurlijk kun je hier al je vragen stellen. 

De investering in jezelf bedraagt E 29,95 per maand. 

Bij het afnemen van de hele Jaarcursus Hekserij in 1 keer ontvang je 2 lessen gratis, oftewel je krijgt 60 Euro korting.

 

2. Hekserij Lessen Via de Post en Messenger Live Video, data in overleg met jou

Wij sturen je elke maand een pakket toe met onder andere de klapper, de lesstof, de benodigde materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. In overleg met jou plannen we elke maand een dag in en gaan samen met jou 2 uur live online via messenger video. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt gratis deelnemen aan onze Maanvieringen en Jaarfeesten in Heerlen en hier ook door ons ingewijd worden als heks. Dit is eenmaal per jaar mogelijk met Imbolc.

De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.

Bij het afnemen van de hele Jaarcursus Hekserij in 1 keer ontvang je 2 lessen gratis, oftewel je krijgt 100 Euro korting.

3. Je volgt de Hekserij Lessen Klassikaal in Groepsverband in Heerlen

Je kunt onze Hekserij Opleiding  Klassikaal in groepsverband volgen in Heerlen, eens per maand op een zondagmiddag. Je ontvangt van ons de klapper met de lesstof en de materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt gratis deelnemen aan onze Maanvieringen en Jaarfeesten in Heerlen en hier ook door ons ingewijd worden als heks. Dit is eenmaal per jaar mogelijk met Imbolc.

De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.

Bij het afnemen van de hele Jaarcursus Hekserij in 1 keer ontvang je 2 lessen gratis, oftewel je krijgt 100 Euro korting.

4. Je volgt Privé Lessen Hekserij bij ons in Heerlen of je krijgt de Lesstof Via de Post en Les via Messenger Live Video, data in overleg met jou

Je volgt de privélessen Hekserij bij ons in Heerlen of  wij sturen je elke maand een pakket toe met onder andere de klapper, de lesstof, de benodigde materialen zoals edelsteentjes, wierook en palo santo. In overleg met jou plannen we als je niet naar ons toe komt elke maand een dag in en gaan samen met jou 2 uur live online via messenger video. Je kunt dan direct al je vragen aan ons stellen. In onze HeksenFacebookGroep en HeksenWhatsappGroep kun je terecht voor gezellig en leerzaam contact met mede cursisten. Je kunt gratis deelnemen aan onze Maanvieringen en Jaarfeesten in Heerlen en hier ook door ons ingewijd worden als heks. Dit is eenmaal per jaar mogelijk met Imbolc.

De investering in jezelf bedraagt E 49,95 per maand.

Bij het afnemen van de hele Jaarcursus Hekserij in 1 keer ontvang je 2 privélessen gratis, oftewel je krijgt 100 Euro korting.


Recensie van Petra <3

"Deze Heksen cursus is echt een aanrader!!

Ben zelf ook al begonnen en het bevalt mij super

Ik leer nu zo veel en mijn vragen waar ik jaren geen antwoord van wist

Krijg ik nu "


Hoodoo Cursussen