Zirkoon

Edelstenen en Mineralen en hun Werking

Zirkoon werkt activerend, zuiverend en beschermend. De krachtige energie van zirkoon helpt energiebanen vrij te maken en de chakra's te activeren. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij door het lichaam stromen. Dit vergroot de vitaliteit en de levenskracht. Omdat de steen je energieveld sterk markt en gaten in je aura vermindert biedt het een goede bescherming tegen alle vormen van negetieve energie. Zo biedt het bescherming tegen spirituele aanvallen, aanhechtingen, afhankelijkheid en mensen die energie bij je wegnemen.

 

De steen aardt en verankert je in het heden. Ook tijdens spirituele activiteiten aardt en beschermt zirkoon en zorgt het voor een optimale connectie tussen het hogere en het aardse.

 

Daarnaast kan zirkoon helpen om je ideeën, voornemens en dromen om te zetten in realiteit. Het geeft je de daadkracht en motivatie en de focus tot de praktische uitvoering hiervan. Fysiek kan zirkoon zuiverend en ontgiften werken. Tevens kan het ondersteunen bij de ontwenning van verslavingen.