Sneeuwvlok Obsidiaan

Edelstenen en Mineralen en hun Werking

Sneeuwvlok Obsidiaan is een zacht werkende obsidiaansoort. Deze kan werken als een spiegel voor je ziel. Sneeuwvlok Obsidiaan kan je inzicht geven en helpen met het ontdekken wie je werkelijk bent, zowel de leuke als minder leuke kanten van jezelf. Dit gebeurt op een zachte manier waardoor de steen erg geschikt is om angsten te verminderen en oude pijnen op te ruimen. Hierdoor is het en fijne steen die kan helpen bij het verwerken van oude trauma's.


Tevens kan Sneeuwvlok Obsidiaan ontspanning brengen bij onrust en zorgen voor balans tussen lichaam en geest. Ook kan de steen negatieve energieën van jezelf en je omgeving absorberen. Het kan helpen om blokkades te openen in je lichaam waardoor je energie weer kan stromen.


Fysiek kan de steen verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten. Verder kan het een positieve invloed hebben op oogziektes ( zoals staar), het skelet en het vaatsysteem.


Sneeuwvlok Obsidiaan is een zwarte steen met grijze vlekjes. De steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

 

Omdat Sneeuwvlok Obsidiaan zo effectief negatieve energieën opneemt, is het belangrijk de steen na gebruik onder stromend water te reinigen.