Beryl

Edelstenen en Mineralen en hun Werking

Beryl is een edelsteen die helpt om een stressvol leven aan te pakken en overtollige bagage weg te gooien. De steen leert je hoe je je kunt beperken wat je echt moet doen.

 

Het staat voor een zuiver bestaan en helpt om potentieel te verwezenlijken. Beryl is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen en wordt dan ook vaak gebruikt bij kristallen bollen. Door het vermogen om verstrooiingen te filteren en overprikkeling tegen te gaan moedigt deze edelsteen een positieve visie aan. Angst en teveel analyseren van dingen wordt ontmoedigd.

 

Fysiek kan beryl de uitscheidende organen ondersteunen en ondersteunen bij de weerstand tegen vergiffen en vervuilende stoffen. Tevens kan het de longen en de bloedsomloop ondersteunen om sterker te worden. Ook kunnen het hart, de maag, de lever en de ruggengraat beïnvloed worden.

Beryl is verdovende steen die als elixer gebruikt kan worden om keelinfecties te ondersteunen. Belangrijk is om dit edelsteenwater uitwendig te gebruiken.

 

Gebruikt in combinatie met aquamarijn kan beryl zeer goed ondersteunen tegen zware of chronische allergieën en hooikoorts

 

Beryl is een belangrijke groep edelstenen met zeer wisselende eigenschappen. De stenen kunnen diverse kleuren hebben zoals groen, blauw, geel, rood en wit en doorzichtig tot doorschijnend.