Aqua Aura

Edelstenen en Mineralen en hun Werking

 

Aqua Aura heeft een sterke beschermende en geneeskrachtige werking op de aura. Naast het reinigen van de aura helpt de steen ook bij het verminderen van gaten in het energieveld. Deze kunnen bijvoorbeeld zijn veroorzaakt door ernstige psychische stoornissen, traumatische ervaringen, en verslavingen. Daarnaast beschermt Aqua Aura tegen negatieve energie en negatieve invloeden, maar ook tegen spirituele of psychische aanvallen. 

Daarnaast kan de steen helpen bij het bevorderen van je zelfverwezenlijking. Dit doet het door je innerlijke potentie te versterken en eventuele belemmeringen te verminderen.

 

Omdat Aqua Aura werkt op het keelchakra kan het de communicatie versterken en helpen bij het uiten van je gevoelens en zelfexpressie. Ook kan het een positieve werking hebben op het versterken van je immuunsysteen.

 

Aqua Aura kan ook de genezende eigenschappen van andere edelstenen versterken.

 

Aqua Aura is een kwarts bestaande uit bergkristal punten, clusters en stenen die behandeld zijn met goud. Hierdoor wordt het oppervlak blauw met een olieachtige, kleurrijke glans. Dit is permanent en kan niet afgewassen worden.

De clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken. Daarom dient men voorzichtig te zijn met hard stromend water. Ook is het beter om Aqua Aura niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht.