Angel Aura

Edelstenen en Mineralen en hun Werking

 

Angel Aura is een kwarts die diverse energiën in zich verenigd. Dit zijn de energiën van bergkristal, zilver en platina. Het resultaat van deze vereniging is een heel zachte en lichte energie, die kan zorgen voor een sereen, vredig en tevreden gevoel.

 

Angel Aura heeft een sterke connectie met het Engelenrijk waardoor het kan helpen om van hieruit boodschappen te ontvangen. Hierdoor kunnen spirituele inzichten en kennis worden bevordert, maar kan het ook helpen om je spirituele levensdoel te vinden.

 

Daarnaast is Angel Aura een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel. Het kan helpen bij het losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo'n rustgevende werking heeft, kan deze helpen bij het verminderen van stress, spanningen en zorgen.

 

Angel Aura kwarts bestaat uit bergkristal punten, clusters en stenen die behandeld worden met o.a. platina en zilver. Hierdoor gaat het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden. Deze steenclusters zijn vaak kwtsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken. Daarom dient men voorzichtig te zijn met hard stromend water. Tevens is het beter om de steen niet te lang aan fel zonlicht bloot te stellen.